Contact opnemen

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat een centraal aanspreekpunt niet genoeg is voor de club die we opgezet hebben. Daarom vind je in het clubblad verschillende telefoonnummers voor alle afdelingen die binnen de club opgezet zijn. Daarnaast hebben we een centrale mailbox opgezet, zodat alle aanvragen en aanmeldingen sneller in behandeling genomen kunnen worden. We merken namelijk meer dan eens dat we bezig zijn aan een snelle expansie, waarbij niet alleen het aantal leden blijft groeien. Er zijn ook steeds meer bedrijven die samen willen werken met ons, zodat we betere banen op kunnen zetten om te trainen met de honden. Daarnaast zijn er bepaalde voordelen verbonden aan het lidmaatschap tegenwoordig. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op het voer, om maar iets te noemen.

De voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, gelden alleen voor de betalende leden en niet voor de gratis leden. Dit vinden we spijtig, maar het is een voorwaarde geweest om exclusieve aanbiedingen door te kunnen spelen aan de leden. De partners hebben besloten dat er een exclusiviteit moet zijn, zodat er geen mensen zijn die zich gratis aanmelden om gebruik te kunnen maken van de voordelen die via de club verworven kunnen worden. Een lidmaatschap van €5 per maand is echter al genoeg om direct gebruik te kunnen maken van de voordelen. Hierbij geven we graag direct aan dat de minimale looptijd van het lidmaatschap een jaar is. Wordt dit jaar ineens betaald, dan krijg je 10% korting op de prijs.

Je kunt direct via de website contact met ons opnemen om meer informatie te vragen of een aanmelding te doen. We raden je aan om het mailadres te gebruiken dat op de website vermeld staat, omdat we hier het vaakst komen kijken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon even bij de club langs te komen in Gent. Op zaterdagen en zondagen is er altijd iemand van het bestuur op de club aanwezig om antwoorden te geven.

Ben je een bedrijf en wil je een samenwerking met ons bespreken? In dat geval is het makkelijker wanneer je even jouw telefoonnummer naar ons mailt en de samenwerking die je voor wilt stellen in het kort. We bellen dan om een afspraak te maken op locatie. Dat kan bij ons zijn, of bij jouw bedrijf, zodat we kunnen bekijken wat de exacte mogelijkheden zijn en hoe we deze het best kunnen benutten voor beide partijen.